In de Kerk van Bret zijn drie verdiepingen in gebruik. Op de begane grond is het bedrijf van JessCatering gevestigd, dat zoals de naam al zegt, catering verzorgt binnen en ruim buiten de Kerk. Aan de andere kant van de kerktoren bevindt zich de ruimte waar MARC architects (Marc van Driest) en RGtects (Ruud Groot) zijn gevestigd.Het middengedeelte is voor de Wijn van Bret, waar de most in de vaten staat te gisten en rijpen tot het wijn geworden is.
Op de eerste verdieping werken Studio Modderman, IM.Architects (Annika Hermann), AMS Architectenbureau (Agnes Schneiders), Mette Samkalden van Art in Red Light en Natalya Sarch van Differ Media.
De bovenste verdieping bestaat uit een zelfstandige ruimte, de 'dakkapel' die gebruikt kan worden voor vergaderingen, workshops, teamoverleg etc. Indien gewenst kan JessCatering de lunch en het diner daar verzorgen.
Jess
Catering is voor mij meer dan het bereiden van producten. Ik verzorg een complete culinaire ervaring waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Een volledig verzorgde lunch bij jou op kantoor, een stijlvol aangeklede borrel met hapjes en een drankbuffet of een uitgebreid diner met prachtig gedekte tafel thuis of op een bijzondere locatie.
Mede-eigenaar van de Kerk en initiatiefnemer van de Amsterdamse stadswijngaard Wijn van Bret. Haar architecten studio is gevestigd op de eerste verdieping.
Mede-eigenaar van de Kerk, cultureel ondernemer, ontwerper en bedenker van media-concepten, branding en schrijver/dramaturg/producent van toneelvoorstellingen. Onder andere...
Mette
Mette Samkalden / mette@s-i-a-p.nl
freelancer op het gebied van organisatieadvies, projectontwikkeling & -management in de culturele sector, directeur This Art Fair.